''Çünkü başka bir Türkiye yok''

Ülkede yaşanan terör olayları sebebiyle toplumsal refah ve güven duygusunu güçlendirmeyi amaçlayan 'Hayatına Sahip Çık' çağrısına Sakarya da katıldı.

Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği'nin hazırladığı 'Hayatına Sahip Çık' hareketi, bir yandan Sakarya halkının moralini en yüksek düzeyde tutarak tekrar hayata karışmasına destek olmayı hedeflerken diğer yandan medeniyetler beşiği ülkemizin marka değerinin korunmasını hedefliyor.

Düzenlenen 'Hayatına Sahip Çık' hareketine Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği üyeleri, Benne Cafe çalışanları, Mado Cafe çalışanları, Picasso Cafe çalışanları ve vatandaşlardan da destek geldi. SakaryaRehberim.com'a konuşan Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı ve Benne Hill Cafe işletme sahibi Cihan Güler: ''Kayıplarımız için yas tutarken çocuklarımız, yani geleceğimiz için de hayata daha sıkı sarılmamız gerekiyor. Gelin; ülkemize, ekonomimize, hayatımıza ve geleceğimize sahip çıkalım. Makinalarımız daha hızlı çalışsın, restoranlar ve mağazalarımız hep açık olsun. Caddeler, sinemalar ve tiyatrolar, eğlence mekanları, hayatın ritmiyle yaşamaya devam etsin. Vatanımıza, hayatımıza sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Çünkü başka bir Türkiye yok." şeklinde ifadeler kullandı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]