Çocuklar, Sakaryasporlu futbolcularla buluştu

Sakaryaspor futbolcuları kimsesiz çocukların yüzünü güldürdü. Türk Metal Sendikası Sakarya Şubesi ve Otokar işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte yıldız futbolcuların antrenmanını izleyip tanışma fırsatı bulan çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un yıldız futbolcuları kimsesiz çocuklarla buluştu. Türk Metal Sendikası Sakarya Şubesi tarafından Otokar’ın desteğiyle, Sakaryaspor Rüstemler Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Sakarya Valiliği Çocuk Evleri Sitesi'nden 50’ye yakın çocuk gönüllerince eğlendi.

Etkinliğe Türk Metal Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Olcay Meriç, sendika yetkilileri, Otokar sendika temsilcilerinin yanı sıra Sakaryaspor teknik heyeti de katıldı. Çocuklar kendilerine hediye edilen spor ayakkabı ve Sakaryaspor lisanslı eşofman takımlarıyla yıldız futbolcuların antrenmanını izleyerek; tezahüratları ile destek oldu. Antrenman sonrasında ise futbolcularla tanışmanın heyecanını yaşadı.

Sezon yorgunluğunu çocuklarla yaşadıkları keyifli dakikalarda atan Sakaryaspor futbolcuları saha içindeki kıyasıya rekabetin sahada kaldığını, sporda dostluğun daha önemli olduğunu vurguladı. Çocuklar etkinlik sonunda futbolcularla çekildikleri fotoğraflarla keyifli geçirdikleri günü ölümsüzleştirdi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]