Çocuklar okula, anneler havuza

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bu yıl beşincisini düzenlediği “Çocuklar Okula Anneler Havuza” adlı sosyal projesinde kayıt yaptıran 500 anne yüzmeye başladı.

Adapazarı Belediyesi Yaz Tatili döneminde çocuklara yönelik başlattığı” Yaz Okulu Yüzme Kursu”ndan sonra kış döneminde de anneler için “Çocuklar Okula Anneler Havuza” adlı projesini bu dönem de uyguluyor. Anneler için Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu’nda açılan ücretsiz yüzme kursuna start verildi.

ANNELER SPORDAN UZAK KALMAYACAK

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Çağımızda bir çok hastalığın altında hareketsizlik yatıyor. Buradan yola çıkarak yazın çocuklar için başlattığımız projeyi kışın da “Çocuklar Okula Anneler havuza” adlı projeyle annelere yönelik devam ettiriyoruz. Annelerin de spordan uzak kalmamaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için beşinci dönemimize start verdik. Bu güne kadar açtığımız yüzme kurslarında binlerce anne, yüzme kursundan eğitim alarak yüzme öğrendi. Kurslarımıza ilginin artması bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.

Yüzme kursuna başlayan Anneler, kendilerine böyle bir imkan sunduğu için Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]