Çocukken evlatlık verilen adam gerçek ailesini arıyor

Ferizli'de yaşayan ve küçük yaşta evlatlık verilen 52 yaşındaki Dursun Durmuş gerçek ailesinin bulunması için çağrıda bulundu.

1965 yılında Suudi Arabistan'ın Medine kentinde dünyaya gelen Dursun Durmuş, o tarihten beri anne ve babasına hasret kaldı. Ferizli sokaklarında simit satarak yaşamını sürdüren Durmuş, gerçek ailesini bulmak için yetkililerden yardım istedi.

Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com'a açıklamalarda bulunan Durmuş, "Babam, TSK'daki askerlik görevine başlamadan önce annem ile birlikte Hacca gitmiş. Hacca giderlerken annem hamileymiş. Ben orada doğmuşum. Türkiye'ye geldikten sonra babamın amcasının oğlu Mehmet Durmuş'a evlatlık olarak verilmişim. O tarihten beri gerçek annem ve babamı görmedim. Evlatlık olarak verildiğim anne ve babamı geçtiğimiz yıllarda kaybettim. Benim de sağlık sorunlarım var. Simit satıyorum. Yıllardır ailemi arıyorum. Ama ciddi bir delil bulamadım. Televizyon programlarına başvurdum. Yoğunluktan bana sıra gelmediğini söylediler. Ben gerçek ailemi bulunmasını istiyorum. Ölü veya sağ, en azından kim olduklarını bileyim" dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]