Çocuk parkı, görenleri ürkütüyor

SakaryaRehberim.com takipçisi, mahallesinde bulunan çocuk parkının kötü bir hale geldiğini ve yetkili mercilerin buna ilgisiz kaldığını haber merkezimize ileterek şikayette bulundu.

Vatandaş, Kazımpaşa Mahmudiye Mahallesi, Meriç Caddesi'nde bulunan çocuk parkına dair şikayetlerini şu şekilde dile getirdi:

"7 seneden beri bu çocuk parkı hiçbir bakım görmedi, Ağustos ayında geldiler, parkın etrafını telle çevirdiler ve içine kum döktüler gittiler. Salıncaklar, kaydırak kırık. Parkın içinde büyük büyük taşlar var. Kaydırakların merdiven aralıkları fazlasıyla geniş.

Artık park, çocuklarımızın sağlığını tehdit etmeye başladı. Havalar güzel olduğunda çocuklarımızı parka göndermeye korkuyoruz. Yaz geliyor ve çocuklarımız parkta oynamak isteyecek. Şehir merkezindeki pek çok çocuk parkı yeniden elden geçerken, bizlere daha doğrusu bizim çocuklarımıza bu kadar ilgisiz kalınması bizi üzüyor. Burası daha önce de haber yapıldı ama yine yetkililer ilgilenmedi. Çocuklarımız için bu parka acil müdahale istiyoruz. Çocuklarımızın başına bir şey geldikten sonra parkın düzelmesinin hiç bir önemi yok"

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]