Doğumevi çocuk acil çilesinden bıkanlara müjde

Özel Konak Hastanesi Sakarya, Çocuk Hastalıkları Polikliniği gece 01.00’e kadar hizmet vermeye başlayacak.

Kasım ayında hasta kabulüne başlayan Özel Konak Hastanesi Sakarya, Çocuk Hastalıkları Polikliniği'nde gece 01:00'a kadar hizmet vereceğini duyurdu. 16 Ocak'ta hizmetin başlayacağını duyuran Konak Hastanesi, yaşanan bazı sorunlardan dolayı gece hizmetinin bir müddet ertelendiğini, en yakın zamanda hizmete başlayacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Konak Hastanesi Sakarya Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, Sakarya’da birçok ailenin önemli sorunlarından biri olan çocuk hastalıkları konusunda çözüm sunmak amacıyla bu hizmeti en yakın zamanda hayata geçireceklerini söyledi. Köse, “Sakarya’da mesai saatlerinin dışında çocuk hastalıkları polikiliniğinin hizmet vermesi noktasında vatandaşlarımızın yoğun bir talebi ve beklentisi söz konusuydu. Bizde bu noktada üzerimize düşeni yaparak 21.00’a kadar açık olan Çocuk Hastalıkları Polikliniğimizin hizmet saatini 01.00’e çekme kararı aldık” dedi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Uz. Dr. Adem Kara 21:00'a kadar hizmet verirken geri kalan günlerde Uz. Dr. Ragıp Güney ve Uz. Dr. Adem Kara 18:00'a kadar hizmet veriyor. Hastane, doktor eksikliği giderildiğinde 01:00'a kadar hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Tarih, önümüzde günlerde yönetim tarafından açıklanacak.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]