Cimnastikte ödüller sahiplerini buldu

Türkiye Cimnastik Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi Sakarya Grubu müsabakaları sona erdi.

Rüstemler Necmi Uztürk Spor Salonunda 3 gün boyunca süren müsabakalarda İzmir , Bursa , Kocaeli , Kütahya , Uşak , Muğla , Bilecik , Çanakkale , Denizli , Aydın , Kırklareli , Manisa , İstanbul Avrupa , İstanbul Anadolu ve Bolu Bayanlarda ise İzmir , Bursa , Kocaeli , Kütahya , Uşak , Muğla , Bilecik , Çanakkale , Denizli , Aydın , Kırklareli , Manisa, İstanbul Avrupa , İstanbul Anadolu ve Bolu takımları ilimizde başarı aradılar.

Takım ve ferdi olarak yapılan Artistik Cimnastik müsabakalarında Kızlarda Kocaeli takımı şampiyon olurken, 2. İstanbul , 3. İzmir takımı oldu. Sakarya Karması takımı 16 takım içerisinde 8. oldu.

Bireysel olarak ise Kocaeli İlinden Nisa Aybüke Var 1., Fatma Melek Önder 2., Öykü Elif Erdi 3., Beren Çınar 4., Azra Akar 5., İstanbul Anadolu Yakası ekibinden Ceylin Asya Sağlam ise 6. oldu.

Müsabakalar sonrasında bayanlara ödüllerini Adapazarı İlçe Spor Müdürü Yavuz Salman , yönetici, hakem ve antrenörler takdim etti.

Son gün müsabakalarında erkeklerde ise Kocaeli takımı şampiyon, İzmir takımı 2. , Bolu takımı ise 3. oldu.

Bireysel derecelerde ise Kocaeli’nden Eymen Tezer 1., İzzet Yuşa Dökduman 6., İzmir’den Ömer Özgür 2., Muhammed Emin Karagöz ve Kaan Göktekin 4. , Bolu’dan Bedirhan Gülbay 3. oldu.

Erkeklere ödüllerini Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Adapazarı İlçe Spor Müdürü Yavuz Salman, yönetici, antrenör ve hakemler takdim etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]