Çimento fabrikası ile ilgili karar verildi

Geyve İlçesi Doğancıl Mahallesi yakınlarına ” Çimento Fabrikası ve Taş Ocağı ” kurulması için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

BU İŞ BİTTİ.

Geyve İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak konu ile ilgili açıklamasında şu bilgileri verdi: ” İlçemiz Doğancıl Mahallesi yakınlarına kurulmaya çalışılan Çimento Fabrikası için yapılan tüm başvurular ve hazırlanan dosya bakanlık tarafından kabul edilmemiş ve yok sayılmıştır. Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli, İl Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç ve Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya’nın girişimleri sonucunda; çimento fabrikası kurulması için bakanlığa sunulan dosta kabul edilmemiş yok sayılmıştır. Duyarlı kurum ve kuruluşlarımızın gösterdiği desteğe de ayrıca teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.”

Doğancıl Mahallesine kurulmaya çalışılan çimento fabrikasının kurulmaması amacı ile, Geyve Yerel Kültür Derneği tarafından başlatılan ve ilçedeki Siyasi Parti Başkanları ve Sivil Toplum Örgütleri tarafından da desteklenen ortak hareket amacına ulaştı.

Yeşil Geyve’mizin daha güzel günler görmesi için tüm yöneticilerin ortak hareket ettikleri zaman nelerin yapılabileceğinin de bir işaretidir bu sonuç.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]