Çevre yolunda feci kaza!

Adapazarı çevre yolunda ağaca çarpan otomobilde 2'si kardeş 3 kişi öldü. 2 kişi yaralandı.

Kaza, Güneşler Mahallesi yeni stadyum önünde meydana geldi. Yüksel Kılıç'ın 
(43)  kullandığı bir otomobil, yoldan çıkarak ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilde sürücü Yüksel ve yeğeni İrem Kılıç, olay yerinde öldü. Yunus (8) , Hanife(63) ve Beşir Kılıç (40) yaralandı. Yaralılar itfaye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkarılarak ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yunus Kılıç da tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Kazada ölen Yunus ve İrem Kılıç kardeşlerin babaları Beşir Kılıç ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Hanife Kılıç'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kaza haberini alarak olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Yüksel ve İrem Kılıç'ın  cesetleri Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Araçtakilerin Karasu ilçesindeki dedelerinin mezarını ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda kaza geçirdikleri belirtildi.

Kazada ölenlerin Tepekum Mahallesi'nde yaşadıkları öğrenildi. 

 

Adapazarı'nda dün trafik kazasında yaşamını yitiren 2'si kardeş 3 kişi gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Güneşler Çevre Yolu yeni stadyum önünde, içinde bulundukları otomobilin ağaca çarpması sonucu ölen Yüksel Kılıç (40), İrem Kılıç (14) ve kardeşi Yunus Kılıç'ın (8) cenazeleri mezarlıklar müdürlüğünden alınarak Tepekum Mahallesi 1145. Sokak'taki evlerine getirildi. Cenazelerin getirilişi sırasında gözyaşları sel oldu.

Ailelerin yakınları, tabutların başında gözyaşı döktü. Cenazede kalabalık nedeniyle izdiham yaşandı. Dua okunup helallik alınmasının ardından cenazeler omuzlara alınarak Işıklar Camii'ne götürüldü.

Burada cenazeler yan yana konuldu. Yakınları burada cenazelere son kez baktı.

Öğle vakti kılınanan cenaze namazının ardından 3 kişi Emirsultan Mezarlığı'nda yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi.

Öte yandan kazada 2 çocuğunu kaybeden ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nden Gebze'deki bir hastaneye sevk edilen baba Beşir Kılıç'ın durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]