Cevat Ayhan Fen Lisesi'nden büyük başarı

Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi 2017 YGS’ de kendi rekorlarını kırarak yeni bir zirveye taşıdı.

TÜRKİYE ORTALAMASININ 3,01 KATI NET

Okul tarihinin en başarılı sonucunun alındığı 2016 YGS sınavında Türkiye Ortalamasının 2,88 katı net ortalaması elde edilmişken bu seneki YGS sınavında 118,37 net ortalaması ile Türkiye Ortalamasının (39,30) 3,01 katı net ortalamasına ulaşıldı.

YAZ KURSU

Fen Lisesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda da tüm öğrencilerini sınava kendisi hazırladı.Daha önce ilan ettiği üzere 17 Temmuzda pansiyonu açarak tüm son sınıf öğrencilerini 18 Temmuz 2016’da 8 haftalık yaz kursuna aldı.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE KUTLAMA

Okullar açıldıktan sonra da hafta içi okul programı ile birlikte hafta sonu cumartesi-Pazar kursları sömestr dahil aralıksız devam ettirdiklerini söyleyen Okul Müdürü Yunus BİRİNCİOĞLU,yoğun emek,gayret,azim ve kararlılığın mutlu sonucuna ulaşmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını belirterek bu başarıda emeği olan tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimizi kutluyorum,dedi.

YENİ YAZ KURSU 10 TEMMUZDA

Önümüzdeki sene son sınıfı okuyacak öğrenciler için YGS yaz kursunu yatılı olarak bu yıl 10 Temmuzda başlatacaklarını ve okullar açılıncaya kadar 10 hafta süreceğini belirten BİRİNCİOĞLU,Okula güvenen velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

FEN LİSESİNDE DERECELER ŞÖYLE

İlk binde 7

İlk iki binde 16

İlk üç binde 21

İlk beş binde 29

İlk on binde 50

İlk on beş binde 67

İlk yirmi binde 81

İlk otuz binde 101

İlk kırk binde 108

İlk elli binde 114 öğrenci yer aldı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]