Cevat Ayhan Fen Lisesi, Bilgen öğretmenini kaybetti

Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi\'nde Görsel Sanatlar öğretmenliği yapan Bilgen Altıntaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

2011 yılından beri Cevat Ayhan Fen Lisesi\'nde görev yapan Bilgen öğretmen, İstanbul\'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bilgen öğretmenin, yakalandığı hastalığa ve yıpratıcı tedavi sürecine rağmen son ana kadar derslere devam ettiğini belirten Okul Müdürü Yunus Birincioğlu, \'Öğretmenlik mesleğinin asaletini, nezahetini ve zerafetini şahsında yaşayarak okulumuzu aydınlatmış olan Bilgen hanımın hatıraları, bize ve genç öğretmen arkadaşlarımıza örnek olmaya devam edecektir\' dedi.

Bilgen öğretmenin cenazesi 27 Şubat Cuma günü öğleden sonra kılınacak namazın ardından Ferizli İlçesi Ağacık Köyünde toprağa verilecek.
Cevat Ayhan Fen Lisesi resim öğretmeni 1 çocuk annesi Bilgen Altıntaş, yakalandığı kanserden kurtulamayarak yaşamını yitirdi. 38 yaşında hayata veda eden Bilgen Altıntaş, Ferizli İlçesinde öğrencileri ve yakınları gözyaşları arasında toprağa verildi.

Adapazarı Cevat Ayhan Fen Lisesi'nde resim öğretmenliği yapan 1 çocuk annesi Bilgen Altıntaş, bir süre önce yakalandığı kanser hastalığından dolayı tedavi görüyordu. Son ana kadar okulda öğrencilerine ders veren Bilgen Altıntaş, 2 hafta kadar önce rahatsızlığı artınca İstanbul’a kaldırıldı, ancak dün gece İstanbul’daki hastanede yaşamını yitirdi. Öğretmen Bilgen Altıntaş'ın Ferizli İlçesindeki evine getirilen cenazesini, okul öğrencileri öğretmen arkadaşları son yolculuğunda yalnız bırakmadı.  

Cenaze töreninin ardından öğretmen Bilgen Altıntaş’ın omuzlarda taşınan cenazesi, öğretmen arkadaşları ve yakınlarınca gözyaşları arasında mezarlıkta toprağa verildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]