"Cepheye gitmeye hazırız"

Türkiye Kuvayi Milliye ve Millî Mücahitler Derneği Sakarya Şube Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, Afrin’e yapılan operasyonun yerinde bir karar olduğunu belirterek, ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın desteklediklerini söyledi. Coskun, “Görev verilsin biz hazırız’”dedi

MEŞRU VE YERİNDE BİR KARAR 

Türkiye’nin Afrin’e başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı değerlendiren Türkiye Kuvayi Millîye ve Millî Mücahitler Derneği Sakarya Şube Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin görüş birliğinde alınan, sınırımızdaki operasyon meşru bir karardır, sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.

TEK TERÖRİST KALMAYINCAYA KADAR

Ülke sınırında yaşanan terör tehditlerinin tek terörist kalmayıncaya kadar sona erdirilmesi yolunda başlatılan harekatın başarılı olmasını dilediklerini belirten Başkan Coşkun, “Allah ordumuza ve Mehmetçiğimiz güç kuvvet versin. Harekatın başarıyla sonuçlanmasını diliyoruz. Bu operasyonda çarpışarak canını feda eden 2 şehidimize de Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dedi. 

2. ORDU KOMUTANLIĞI’NA ZİYARET

Zeytin Dalı Harekatı’nı Kuvayi Millîye ve Millî Mücahitler Derneği olarak takip ettiklerini ve Bölgedeki 2. Ordu ile temasta bulunduklarını söyleyen Coşkun, “2. Ordu Komutanlığı ile görüşmelerimiz oldu. Zeytin Dalı Harekatı’nı yöneten 2.Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel ile Dernek olarak yakın bir zamanda ziyarete gideceğiz. Görev verilsin biz harekata katılmaya her an hazırız” ifadelerini kullandı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]