Cavit Öztürk, basın mensuplarıyla buluştu

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk basın mensupları ile Nehir Sefası tesislerinde bir araya gelerek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramını kutladı.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü münasebetiyle Sakarya’da faaliyet gösteren medya kuruluşları ve çalışanlarına bir kutlama yemeği verdi.

Nehir Sefasında düzenlenen programa Sakarya basını büyük ilgi gösterdi. Yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Başkan Öztürk “21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramınızı canı gönülden kutluyorum. Davetimize katılan tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gazetecilik zor bir iştir. Hatta şu anda bile aramızda olmayan ve gazetelerini yetiştirmeye çalışan arkadaşlarımız vardır muhakkak. Bütün zorluklara rağmen gazeteciler yaptıkları haberlerle ilçe ve bölge halkını en kısa zamanda bilgilendirmek için azami gayret gösterirler. Bundan dolayı sizlere minnet borçluyuz” dedi.

Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ise gazeteciler adına yapmış olduğu konuşmada; Biliyorsunuz 21 Ekim Çalışan Gazeteciler Günü'ydü. Belediyeler bu konuda çok hassas davranıyorlar. Şimdi bu sene erkenden bu görevi Cavit Başkan almış bulunuyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Böylesi güzel bir hava oluşturmak bizim için son derece sevinçli ve önemli. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Program sonrasında günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]