Çark Deresi'nde ceset bulundu

Çark Deresi'nde cesedi bulunan gencin kimliği belirlendi.

Mithatpaşa Mahallesi İstasyon Cami yakınında Çark Deresi'nde bugün saat 11.00 sularında cesedi bulunan kişinin kimliği tespit edildi.

Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, parmak izlerini emniyetteki kayıtlarla karşılaştıran polis, cesedin 25 yaşındaki Gürbüz C.'ye ait olduğunu belirledi.

Gürbüz C.'nin bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındığı, uyuşturucu madde bulundurmak suçundan emniyette kaydının bulunduğu öne sürüldü.

Hakkında kayıp başvurusunun olmadığı ileri sürülen Gürbüz C.'nin uyuşturucu aldıktan sonra dereye düşerek boğulduğu düşünülüyor.

Gürbüz C.'nin kesin ölüm sebebi otopsi sonucu ortaya çıkacak.
Çark Deresinde dün cesedi bulunan 25 yaşındaki Gürbüz Can C. son yolculuğuna uğurlandı.
 
Dün Mithatpaşa Mahallesi Çark Deresinde cesedi bulunan Gürbüz Can C.'nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Yorgalardaki mezarlıklar müdürlüğüne getirildi. Cenaze daha sonra Sezginler Camiine götürüldü.
Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Gürbüz Can C. Güneşler mezarlığında toprağa verildi.
 
Öte yandan Gürbüz Can C.'nin ölümü ile ilgili Asayiş Şube Müdürüğü Cinayet Büro ekipleri çalışmasını sürdürüyor. Vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmayan gencin kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonuçlarının gelmesiyle belirlenecek.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]