Çark Caddesi'nde intihar girişimi!

Çark Caddesi'nde Hilmi Kayım İş Merkezi binasının üstüne çıkarak kesici alet ile kendine zarar verip intihar girişiminde bulan iki arkadaş bir saati aşan çabaların ardından ikna edilerek aşağı indirildi. İki arkadaşın, sabıkalarından dolayı kimsenin kendilerine iş vermediğini ileri sürerek intihar girişiminde bulundukları öne sürüldü.

Bugün öğleden sonra Hilmi Kayın İş Merkezi'ndeki düğün salonu katının teras kısmına çıkan iki arkadaş, kesici aletle kendilerine zarar vererek intihar girişiminde bulundu. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Uzman polisler ve iki kişinin yakınları eylemlerinden vazgeçirmek için ikna çabası başlattı. Alkollü oldukları belirtilen kişiler, "Belediye başkanı buraya gelecek" diye bağırarak aşağı inmek istemediler.

Bu arada binanın önünde yüzlerce kişi toplandı. Polisler binanın çevresini güvenlik çemberi ile kapattı. Çevrede toplanan vatandaşları uzaklaştırmak için büyük mücadele verdi.Bir saati aşan çabaların ardından iki kişi intihar eylemden vazgeçirildi. Polis ve sağlık görevlileri eşliğinde binadan indirilen  A.Ş. ile B.T.A. ambulans ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. A.Ş. ve B.T.A'nın işsizlik nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

 

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]