"Çanakkale Tek Millet, Tek Devlet Anlayışımızın Özüdür"

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında; 102 yıl önce Çanakkale’deki şanlı zaferin mimarı olan kahramanları bir kez daha rahmetle ve şükranla yad ettiklerini söyledi.

Çanakkale’nin şanlı tarihimizde ayrı bir yeri ve önemi olduğunu dile getiren Alemdar, Çanakkale’nin kararlılık, iman ve fedakarlığın taçlandığı yer olduğunu belirtti.

Vatan Sevgisi Teknolojiyi Yendi

Teknolojinin hiçbir kıymet-i harbiyesinin olmadığını, önemli olanın insanların yüreğindeki vatan sevgisi ve iman gücü olduğunu vurgulayan Yusuf Alemdar, Çanakkale’de milli birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin tüm dünyaya gösterildiğini ifade etti.

Gecesinde karanlık oyunların oynanmak istendiği 15 Temmuz günü bu milletin bir kez daha Çanakkale Ruhunu dirilttiğini ve tüm oyunları bertaraf ettiğini belirten Başkan Alemdar, “15 Temmuz gecesi kahraman milletimiz göğsünü namlulara siper ederek bayrağına, vatanına ve tüm mukaddesatına sahip çıkmıştır.” diye konuştu.

Alemdar mesajında son olarak “Bu vesileyle bir kez daha vatanımızı bizlere canları pahasına emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]