BW Premier Otelde Ramazan Hazırlığı

Sakarya’nın uluslararası tek 5 yıldızlı oteli olan Best Western Premier, Ramazanda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes lezzetlerden oluşan zengin iftar sofraları kuruyor.

İftar sofralarının vazgeçilmezi çorbalar ve mevsimin en sağlıklı sebzelerinden rengârenk zeytinyağlılar ile bol çeşitli iftariyelikler Best Western Premier Otelin Ramazan menüsünün başlangıç menüsünde yer alıyor. Salatalar, peynirli ve kıymalı börekler, piliç fricasse, dana ve kuzu tandır, antrikot dilimleri, dana rosto ve hünkar beğendi gibi leziz et yemeklerinin yanında şerbetli ve sütlü tatlılarla sofralar şenleniyor.

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayında Premier Farkı Ramazan Sofralarında…

Sakarya’nın en lüks şehir oteli Best Western Premier, on bir ayın sultanı Ramazan’da, iştah açıcı ve bol seçenekli 6 farklı menü ile sizlere hizmet verecektir. Ramazan coşkusunu çalışanlarıyla ve iş arkadaşları ile paylaşmak isteyen şirketler için birbirinden lezzetli, geleneksel tatların bulunduğu özel iftar menüleri hazırlanmıştır.

Ramazan için özel hazırlanan menüler kişi başı 45-59 TL arasında değişen fiyatlarla sunulacaktır. Best Western Premier Otel iftar sofralarına katılmak isteyecek gruplara özel açık büfe ve menü alternatifleri hakkında bilgi edinmek için 0264 999 1 777’i arayın. www.bwpremiersakarya.com / info@bwpremiersakarya.com
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]