Büyükşehir Tıp Merkezi şifa dağıtıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tıp Bayramı programı kapsamında Büyükşehir Tıp Merkezi yönetici ve çalışanları ile bir araya geldi.

Tunatan Tesislerinde gerçekleşen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, şube müdürleri, çalışanlar ve aileleri yer aldı. Programın açılış konuşmasında söz alan Sarı, 16 ilçeden programa katılım gösteren sağlık ve cenaze hizmeti ekiplerine teşekkür etti.

Büyükşehir Tıp Merkezi personeli ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Tıp Merkezimiz yılda 100 binin üzerinde vatandaşımıza şifa dağıtıyor. Zor bir görev ifa ediyorsunuz. Üzerinize düşen görevleri eksiksiz yerine getiriyorsunuz. Tüm personelimizi, hekimlerimizi, yöneticilerimizi yürekten kutlamak istiyorum” dedi.

TOÇOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Büyükşehir Tıp Merkezimiz Sakarya’ya şifa dağıtmaya devam ediyor. Yılda 100 binin üzerinde hastanın derdine derman olmaya çalışıyoruz. Zor bir görev ifa ettiğimizi biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ne zaman ihtiyacımız olsa bizlere destek verdi, yanımızda oldu. Kendilerine ambulanslarımızın artık ihtiyacı karşılayamadığını ifade ettiğimde, derhal Tıp Merkezi’ne son model 2 ambulansın kazandırılması için talimatları verdiler. Ben bir kez daha sizlerin huzurunda Sayın Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

100 BİNİN ÜZERİNDE HASTA

Tüm personelin Tıp Bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Gönüllerimizi yaklaştırması açısından bu gibi buluşmaları çok anlamlı buluyorum. Bu yüzden organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Benim kişisel yöneticilik anlayışımda iki konunun ayrı bir önemi vardır. Bunlardan biri sağlık işleri diğeri de cenaze işlemleridir. Şu konu çok önemli: sağlık işlerine müracaat eden hiçbir kardeşimiz geri dönmemeli. Hamdolsun bu konuda üzerinize düşen ne varsa eksiksiz yapıyorsunuz. Çok zor bir görev. Ve yılda 100 binin üzerinde hasta muayene ediliyor. Ben tüm personelimizi, hekimlerimizi, yöneticilerimizi yürekten kutlamak istiyorum” dedi.

HESAP VERME SORUMLULUĞU

Zeki Toçoğlu, “Yine cenaze işlemleri ile ilgili takdir etmemiz gereken işler yapılıyor. İlk dakikasından defin işlemlerine kadar cenazenin tüm süreçleri ekiplerimiz kontrolünde gerçekleşiyor. Biz iki kutuplu bir dünyaya inanıyoruz. Hayata geçirdiklerimizi hesap verme sorumluluğu ile sürdürüyoruz. Bu böyle olmaya devam edecek. Bu bizim insani yönümüzle ilgili. Diğer bir konu ise bizler aynı zamanda siyasetçiyiz. Şunun altını çizmek istiyorum; seçim dönemlerinde Sakarya’nın hangi bölgesine gitsem sağlık ve cenaze işlemleri ile ilgili dua aldım, hiçbir sorunun yaşanmadığını öğrendim. Bunun için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Emekli olan personelimiz, hekimlerimiz ve yöneticilerimiz de buradalar. Bu birlikteliğin devam etmesi inancımı paylaşıyor; tekrar Tıp Bayramınızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]