Büyükşehir Basket'ten imza şov

Büyükşehir Basket, 2016 – 2017 sezonu öncesi kadrosuna dahil ettiği isimlere imza attırdı. Yeni sezon öncesinde tek hedefin şampiyonluk olduğu dile getirilirken, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Bu yıl takımımızda ciddi bir revizyona gittik. İlk olarak Burak Bıyıktay’ı takımın başına getirdik. Daha sonra bu ligin en iyi oyuncuları arasında gösterilen isimleri kadromuza kattık. İnşallah bu yıl takım olarak mutlaka Basketbol Süper Ligi vizesini alacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor  Basketbol Takımı, 2016 – 2017 sezonu öncesi kadrosuna dahil ettiği isimler için imza töreni düzenledi. Sen Otel’de gerçekleştirilen buluşmada; Büyükşehir Belediyspor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı.

"Süper Lige Yükselme Zamanı Geldi"

Programın açılış konuşmasını yapan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Adı spor ile anılan, birçok branşta ulusal çapta sporcu yetiştirmiş olan Sakarya aynı zamanda spor kültürünün yoğun yaşandığı bir şehir olma yolunda ilerliyor. Son dönemlerde spor altyapısına verilen önem, Sakarya’nın geleceğine ümitle bakmasını sağlamaktadır. Basketbol sevgisinin geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla 2013 yılında Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun destekleriyle kurulan takımımızın artık Basketbol Süper Ligi’ne yükselme zamanı gelmiştir” ifadelerini kullandı.

"Yeni Sezon Hayırlı Olsun"

Programın devamında konuşan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Yola çıkarken hedefimizin Basketbol Süper Ligi olduğunu ifade ettik. Ancak son iki sezondur bunu başaramadık. Önümüzdeki sezon bu hedefi gerçekleştirmek adına ne yapmamız gerekiyorsa onu yapalım istedik. Ligin en iyi oyuncularını transfer etmeye çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirip sezona iyi başlayarak hedefimize ulaşmak niyetindeyiz. Bu vesileyle yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

"Mutlaka Şampiyon Olacağız"

Burak Bıyıktay, “Bu şehir üç yıldır basketbola çok ciddi yatırımlar yapıyor. Tabir yerindeyse her yıl Basketbol Süper Ligi’nin kapısından dönüyor. Ancak bu sene biz mutlaka şampiyon olarak bu ligden çıkacağız. Ona göre bir takım kurduk. Çok değerli isimleri kadromuza kattık. Şunu da unutmamak gerekir: Yeni bir takımız. Zamana ihtiyacımız var. Ancak çok çalışacağız. Başından sonuna kadar bu ligi domine etmeye çalışacağız. Allah’ın izniyle sakatlık gibi olumsuzluklar yaşamadan şampiyon olarak bu ligi tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

"Burada Olmaktan Gurur Duyuyorum"


Oyuncular adına konuşan Can Akın, “Geçtiğimiz yıl da bu takımda mücadele eden bazı arkadaşlarımızla beraber bir sene daha buradayız. Çok büyük bir hedefi olan takımda tekrar bulunmak bizler için onurdur. Bilindiği üzere takımımızda büyük bir değişiklik oldu. Ağustos ayında  çalışmalarımıza başlayacağız. Herkes bilsin bu yıl bizim hedefimiz şampiyonluktur. Bizde bunun için elimizden geleni yapacağız” derken; yeni transfer Kerem Gönlüm ise; “Öncelikle burada olmak büyük mutluluk ve gurur verici. Bundan önce kariyerimi daha üst seviyelerde sürdürdüm. Ancak buraya gelmeden önce Sakarya’nın  da büyük hedefleri olduğunu gördüm. Sakarya gibi bir organizasyonun hak ettiği yerde olması gerektiğini düşünüyorum. Çok rahat bir şekilde gelen teklifi kabul ettim. İnşallah bu yıl hep birlikte bu sorumluluğu alıp Sakarya basketbolunu hak ettiği yere getireceğiz. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İmza Töreni

Programda teknik heyetin yanı sıra; oyunculardan  Can Akın, Tunahan Dikmen, Hakan Yapar, Tufan Önen, Yiğitcan Turna, Mustafa Kırcalı, Hadi Doğan, Doğukan Şanlı ve Kerem Gönlüm de hazır bulundu. Şehre daha gelmeyen Amerikalı Calvin J. Harris ve Üniversite takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda olan Kerem Özkan imza töreninde yer almadı. Program imza töreni ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]