Büyükşehir Basket'ten açılış sürprizi

10 günlük Çanakkale kampının ardından şehre dönüş yapan Büyükşehir Basketbol Takımı sezon açılışı için yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Sezon açılışı için Basketbol Süper Ligi takımları ile görüşmelerimiz sürüyor. Açılış maçı için ligin büyük takımlarıyla temas halindeyiz. Bu konu kısa süre içerisinde netlik kazanacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı, Çanakkale kampını tamamlayarak şehre dönüş yaptı. 2 günlük haftasonu tatilinin ardından 22 Ağustos Pazartesi günü Sakarya’da çalışmalarına devam edecek olan Büyükşehir Basket, yeni sezon öncesi hazırlık maçları da yapacak. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, sezona hazır bir şekilde girmek istediklerini söyledi.

Çalışmalar Devam Ediyor

Kampın ardından değerlendirmelerde bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “10 günlük Çanakkale kampımızın ardından takımımız şehre dönüş yaptı. Takımımız 22 Ağustos Pazartesi günü itibariyle şehrimizde çalışmalarını sürdürecek. Gerekli transferleri yaptık. Artık yeni sezonda tek hedefimiz Basketbol Süper Ligi. Bu yıl belirlediğimiz bu hedefe ulaşacağız” diye konuştu.

Yoğun Hazırlık Maçları


Bu dönemde hazırlık maçları da yapacaklarını ifade eden Köse, “Takımımız 1 – 4 Eylül tarihleri arasında Kartepe Turnuvası’nda mücadele edecek. Bu turnuvada Ankara Mamak, Aliağa Petkim ve Eskişehir Basket takımları ile karşılaşacağız. Ardından yine Kartepe’de 7 Eylül Çarşamba günü Trabzonspor ile 9 Eylül Cuma günü de Afyon Belediyespor ile hazırlık maçlarına çıkacağız. Sezon açılışı içinde Basketbol Süper Ligi takımları ile görüşmelerimiz sürüyor. Ligin büyük takımlarıyla temas halindeyiz. İnşallah bu konu kısa süre içerisinde netlik kazanacak” ifadelerini kullandı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]