Büyükşehir Basket'in 2 oyuncusu Asya Karması'nda şov yaptı

Tahincioğlu All-Star organizasyonu kapsamında yapılan müsabakada Asya Karması, Avrupa Karması’nı 151-142'lik skorla mağlup etti. İçlerinde Sakarya Büyükşehir Basket oyuncuları da vardı.

NTV SporTahincioğlu Basketbol Süper Ligi All-Star organizasyonları Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. Etkinliklerde yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaları düzenlendi. Basketbolseverler, salonu tamamen doldururken, Murat Boz da seyircilere konser verdi. Avrupa şampiyonu jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı da gösteri yaptı.

Yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaların ardından Avrupa ve Asya karmalarını karşı karşıya getiren All-Star maçı gerçekleşti. Avrupa Karması’nın Başantrenörü David Blatt (Darüşşafaka) olurken, Asya Karması’nın Başantrenörü ise Josep Maria Berrocal (Eskişehir Basket) yaptı.

Avrupa Karması’nda Errick McCollum (Anadolu Efes), Scottie Wilbekin (Darüşşafaka), DJ Stawberry (Beşiktaş Sompo Japan), Sertaç Şanlı (Beşiktaş Sompo Japan), Kartaş Özmızrak (Darüşşafaka), Kenan Sipahi (Beşiktaş Sompo Japan), Erving Walker (Demir İnşaat Büyükçekmece), Göksenin Köksal (Galatasaray Odeabank), Ege Arar (Galatasaray Odeabank), Ivan Buva (İstanbul BBSK) ve JaJuan Johnson (Darüşşfaka) yer aldı.

Asya Karması’nda ise Barış Ermiş (TOFAŞ), Wanamaker (Fenerbahçe Doğuş), Luigi Datome (Fenerbahçe Doğuş), Samuel Meija (TOFAŞ), Gasper Vidmar (Banvit), Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe Doğuş), Buğrahan Tuncer (Eskişehir Basket), Tolga Geçim (Banvit), Metecan Birsen (Sakarya BŞB), Jefrey Curtis (Eskişehir Basket), Moustapha Fall (Sakarya BŞB.) ve Obekpa (Trabzonspor) mücadele etti.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]