Büyükşehir Basket Mamak Belediyesi ile karşılaşacak

Sakarya Büyükşehir Basket, TB1L 18. hafta programı kapsamında Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile karşılaşacak. 29 Ocak Cuma günü oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 18. hafta programı kapsamında Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile karşılaşacak. 29 Ocak Cuma günü, Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. İkinci yarının ilk maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydetti.

Yeni transfer Darius Washington ile daha da güçlendiklerini belirten Şenkardeş, “Bildiğiniz üzere ara dönemde Darius Washington ile takımımızı güçlendirdik. Geçmişte önemli takımlarda forma giymiş tecrübeli bir oyuncu. İnşallah fayda sağlayacaktır. Şimdi Ankara’da Mamak ile karşılaşacağız. İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. 2. yarıya güzel bir başlangıç yapacağız” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]