Büyükşehir Basket, çıkışa geçmek istiyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Pertevniyal Gençlik maçını kazanarak, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

İlk haftada Mamak Belediye Ankara DSİ'yi 90-83 yenerek lige galibiyetle başlayan Sakarya temsilcisi, ikinci hafta deplasmanda Gediz Üniversitesi'ne 79-73 mağlup oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor sezonun üçüncü haftasında Gelişim Koleji'ni 81-60, 4'üncü haftasında Best Balıkesir'i 86-75, 5'inci haftasında Final Spor'u 76-61 ve 6'ncı haftasında Adanaspor'u 94-81 yenerek üst üste 4 galibiyet aldı.

Sezonun 7'nci haftasında Sinpaş Denizli'ye 83-63 ve 8'inci haftada İstanbul DSİ'ye 81-76 yenilen Sakarya temsilcisi, kendisine 6. sırada yer buldu.

Kulüp başkanı Orhan Bayraktar yaptığı açıklamada, geçen hafta İstanbul DSİ'ye mağlup olduklarını ve taraftarlarını üzdüklerini söyledi.

Oyunculara ve teknik ekibe güvendiklerini ifade eden Bayraktar, "Oyuncularımız ve teknik ekibimiz yenilgilerin telafisini yapacaklardır. Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Her mücadeleye galibiyet hedefiyle çıkıyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız Pertevniyal Gençlik maçını kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Takımımız hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Keyif veren bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]