Büyükşehir Basket, Beylikdüzü'nü ağırlayacak

Büyükşehir Basket, TBL 12. hafta maçında İstanbulspor Beylikdüzü ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak. 29 Kasım Salı günü oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maç öncesinde değerlendirmelerini paylaşan Koç Burak Bıyıktay, takımda her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 12. hafta programı kapsamında İstanbulspor Beylikdüzü ile karşılaşacak. 29 Kasım Salı günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Geçen süreçle ilgili değerlendirmelerini paylaşan Koç Burak Bıyıktay, takımda her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Yolunda olmayan bir durum yok


Koç Burak Bıyıktay, “Ligde sadece 1 mağlubiyet aldık. Bunu da nazar boncuğu olarak değerlendiriyoruz. Şu anda ligin lideriyiz. Sezon sonunda da ligi lider bitirmek istiyoruz. Asıl hedefimiz tabi üst lige çıkmak. Uzun bir sezon. Bizim için şu an yolunda olmayan bir durum yok. Önümüzde İstanbul Beylikdüzü maçı var. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Lazeric Jones güç katacaktır


Lazeric Jones transferini de değerlendiren Bıyıktay, “3 yabancı hakkımızı mutlaka kullanacaktık. Oyun kurucu pozisyonuna da bir oyuncu almayı planlıyorduk. Sezon başından beri takip ettiğimiz önemli bir oyuncu olan Lazeric Jones’u kadromuza kattık. Geçen sene sezona Karşıyaka’da başladı. Maalesef talihsiz bir sakatlık yaşadı. Ancak şuan durumu gayet iyi. Her oyuncu sağlık açısından sıkıntılar yaşabiliyor. İnşallah Ocak ayında hazır bir şekilde bizimle birlikte olacaktır. Takımımıza da çok ciddi katkı sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Taraftara destek teşekkürü

Taraftarlara da gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden Koç Burak Bıyıktay, “Sakarya’da çok ciddi bir taraftar potansiyeli var. Onların desteği her zaman bizler için çok önemli. Onlar bizim sahadaki 6. adamımız. Biz bu şehrin bir üst ligi ne kadar istediğinin ve hak ettiğinin farkındayız. Bizi desteklemeye devam etmelerini temenni ediyoruz. Onların destekleri ile birlikte daha büyük bir aile oluruz. Hepsine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Takımda her şey yolunda


Takımın tecrübeli isimlerinden Hakan Yapar ise; “Sakarya basketbolu her sene üzerine koyarak ilerliyor. Bu önemli organizasyonun içerisinde olmaktan memnunum. Hedefimiz tabiki kupayı alarak üst lige çıkmak. İyi bir takım olduk. Gün geçtikçe daha da güçleniyoruz. Herşey yolunda gidiyor. Playofflara daha uzun bir zaman var. Hep birlikte bu şehri basketbolda iyi bir yere getirmek istiyoruz” diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]