Büyükşehir 17 sayı farkla yarı finalde

Astra Group Büyükşehir Basket, Federasyon Kupası çeyrek finalinde karşılaştığı Gelişim Koleji’ni 17 yarı farkla 91-74 mağlup ederek yarı finale çıkmaya hak kazandı. Mücadeleyi 17 sayıyla tamamlayan Yiğitcan Turna maçın en iyi oyuncusu seçildi.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası çeyrek final karşılaşmasında İzmir temsilcisi Gelişim Koleji ile karşılaştı. Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Yiğitcan Turna, Calvin Harris, Hakan Yapar, Charles Jackson ve Kerem Özkan 5’i ile çıkan Büyükşehir, ilk çeyreği 29-9 önde kapattı. Müsabakanın 2. çeyreğinde de etkili oyununu sürdüren Büyükşehir, ilk yarı sonunda 53-32’lik skor avantajı elde etti.

Büyük fark

Müsabakanın 3. çeyreğinde de oyun üstünlüğünü elinde tutan Büyükşehir Basket, savunma ve hücumlarda sürdürdüğü başarılı oyunuyla son periyoda 18 sayı farkla 71-53 önde gitti. Mücadelenin son çeyreğinde de rakibinin farkı azaltmasına izin vermeyen Burak Bıyıktay’ın öğrencileri sahadan 17 sayı farkla 91-74 galip ayrılarak yarı finale çıktı. Mücadeleyi 17 sayıyla tamamlayan Yiğitcan Turna maçın en iyi oyuncusu seçildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]