Büyükiehir'in Sapanca'ya yatırımları sürüyor

Sapanca İlçesi’nde İstanbuldere Mahallesi ile Güldibi Mahallesi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalarla ve 12 metrelik bir köprüyle birbirine bağlanıyor.
 
Yılın hemen hemen her ayında Sapanca’nın trafik yükünü önemli oranda çeken bu iki mahallenin kestirme yol olarak ve yeni bir ulaşım yolu olarak, İstanbuldere üzerinde birbirine bağlanmasını sağlayacak olan köprü çalışmalarını hemen başlatan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ilçede ilgili köprü ve diğer planlanan çalışmalarla Sapanca’daki yatırımlarına hız verdi.

İstanbuldere ile Güldibi mahallelerinin modern bir köprüyle birbirine yeni bir seçenek güzergahı olarak bağlanması çalışmalarını başlatmasından ötürü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na samimi teşekkürlerini sunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Büyükşehir’in Sapanca’yla ilgilenmediğiyle ilgili olarak oluşturulan dedikoduların çok gereksiz olduğunu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki her sorun ve hizmet konusunda aksine çok duyarlı davrandığını belirtti.

Sapanca Gölü’nü besleyen ilçedeki en önemli, akarsulardan biri olan İstanbuldere üzerindeki köprü çalışmasının planlanandan da yakın bir sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Yılmazer, ilgili bağlantı köprüsü sayesinde, batı yönünden Sapanca merkeze ve İstanbuldere’de bulunan Sapanca meslek Yüksek Okulu’na yeni ve güvenli bir ulaşım yoluyla, bu kesimdeki trafiğe de rahatla getirileceğini vurguladı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]