"Bugün karar yok, vaatler havada uçuşuyor"

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “Seçim sonrasında CHP’ye, hak ettiği gibi hükümet kurma yetkisi verilmiş olsaydı;  şu anda 2 maaş ikramiye emeklinin cebindeydi,  kredi kartı borç faizleri silinmişti, kamuda taşeron bitmişti. PKK, IŞİD terörü bu noktada değildi. Akan kanın en büyük nedeni, ülkede gerçek bir hükümetin bulunmayışı, yönetimin zafiyetidir. Akan kanın sorumlusu da hükümetin kurulmasını engelleyenlerdir” dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Adayları Engin Özkoç, Hüseyin Avni Şahin, Erdoğan Isır, Ayhan Bal, Elif Başer, Ayşe Kılıç ve İlker Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Ayça Taşkent, Karapürçek İlçe Başkanı Ekrem Eren ve parti yöneticileriyle birlikte Karapürçek’te esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Milletvekili adaylarının birlikte gerçekleştirdiği çalışmada, Teketaban, Erdoğdu, Yazılıgürgen köyleri de  ziyaret edildi.

"Bugün karar yok, vaatler havada uçuşuyor"

Köyde vatandaşlara hitap eden Özkoç, CHP’yi yönetim dışında bırakmaya çalışmanın, ülkeye kan, can ve zaman kaybettirdiğini söyledi. Özkoç, şöyle devam etti:

“Hak ettiğimiz gibi bize yetki verilmiş olsaydı; şu anda 2 maaş ikramiye emeklinin cebindeydi,  kredi kartı borç faizleri silinmişti, kamuda taşeron bitmişti. PKK, IŞİD terörü bugün bu noktada değildi. Akan kanın en büyük nedeni; ülkede gerçek bir hükümetin bulunmayışı, yönetimin zafiyetidir. Akan kanın sorumlusu da hükümetin kurulmasını engelleyenlerdir.

İnsanlarımız ölüyor, insanlarımız yoksullaşıyor, ülkede hükümetin alabildiği tek bir karar yok. Vaatler havada uçuşuyor, ülke zaman kaybediyor.

Bunun tek vebali hükümeti kurdurtmayanlarda. Bakın 100 güne sığdırdığımız tüm vaatler bugün gerçekti. Ülkede kan akmayacaktı, ülke üretiyor olacaktı, kazanıyor olacaktı, vergi ödeniyor olacaktı.”

Özkoç, “Merak etmeyin, istedikleri yola başvursunlar, sonuç getirmiyor; CHP iktidara gelecek. Terörü de biz çözeceğiz, ekonomiyi de biz düzelteceğiz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]