Bu tablolar diğerlerinden çok farklı

 Yenikent Halk Eğitim Merkezi’nde açılan resim kursunda yeni bir teknikle yapılan kokulu tablolar projesi büyük ilgi görüyor.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Mezunu kurs usta öğreticisi Serdar Kılıç’ın öncülüğünde yapılan kokulu tablolar çalışmasının ilk örnekleri olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Vali Hüseyin Avni Coş’un portre çalışmaları ile Filografi el sanatıyla yapılan Türk Bayrağı tablosu ve çini üzerine yapılan 15 Temmuz Şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir’in tablosu Vali Hüseyin Avni Coş’a takdim edildi.

Kurs usta öğreticisi Serdar Kılıç’ın üç yıldır üzerinde çalıştığı projede tuvale ve boyaya özel olarak karıştırılan güzel kokularla yapılan tabloları inceleyen Vali Hüseyin Avni Coş, çalışmaları çok beğendiğini belirterek, Yenikent Halk Eğitim Merkezi’ni vatandaşların ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda farklı projeleri hayata geçirmesinden dolayı tebrik etti.

Yenikent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Gökcan, çalışmalar ve projeler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na bilgi verirken, özel bir teknikle yapılan tabloların bulunduğu ortama bir yıl süreyle güzel kokular yaydığını söyledi. Yenikent Halk Eğitim Merkezi olarak vatandaşlara her alanda faydalı olacak kursları açma çabası içinde olduklarını ifade eden Gökcan, vatandaşların özellikle ev ekonomilerine katkı sağlayacak kursları tercih ettiklerini belirtti.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]