"Bu gurur hepimizin"

Arifiye'de ki fabrikasında , 41 yıldır yüksek kalite standartlarında motokaravan, karavan ve özel römorklar üreten SALY, Güney Kore'li müşterilerine özel bir ürün tasarladı. Yapılan anlaşma kapsamında ürünlerin ihracatına başlandı.

Uzun süren yazışmalar, ziyaretler ve yoğun bir çalışma sonrasında yapılan anlaşma çerçevesinde SALY, Güney Koreli müşterileri için özel karavan üretti.

Yaklaşık 3.5 metrelik uzunluğa sahip olan karavanda, 3 kişi yatabiliyor, 6 kişi masa düzeninde oturabiliyor ve hatta kabin içinde geniş sayılabilecek bir banyo ve mutfak alanı bile mevcut. Ürün tasarlanırken hafif olması, araba garajlarına dahi sığabilmesi ve olabildiğince fazla insanı kabinin de barındırabilmesi düşünülmüş.

Şu ana kadar üretilen benzerlerine göre çok daha kullanışlı bir ürün olan bu model şimdiden Koreliler'den büyük talep görüyor. Öyle ki, SALY, ürünün üretimini  yaparken var olan siparişlere yenilerini eklemiş. SALY’nin, ürünün üretim aşamasını gören ve buna istinaden sipariş veren bir çok koreli müşterisi bulunuyor.

Firmanın 3. jenerasyon yetkilileri olan Merve ve Müjgan Başoğlu kardeşler, firmayı çok daha ileriye taşımayı hedeflediklerini kaydederek; "Sadece Türkiye’de varolan, karavan üreticileri ve kullanıcılarını etkileyen yüksek vergi yüzdeleri ve karavan üretmek isteyen ve karavanı deneyimlemek isteyenleri etkileyen zorunluluklar sebebiyle, karavancılık arzu edilen seviyede olmasa da bizler SALY olarak elimizden gelenin fazlasını yapmayı, bizlere emanet edilen firmamızı var olan konumundan çok daha ileriye taşımayı amaçlıyoruz. Yurtdışı müşterilerimizin gün be gün artıyor olması, Türkiye'de karavan denilince akla ilk SALY’nin geliyor olması bizi çok mutlu ediyor. Özellikle Güney Kore gibi, üretim devi bir ülkenin Türkiye’de bizim firmamız ile çalışıyor olması büyük gurur" ifadelerini kullandılar.

SALY Karavan iletişim bilgileri:

Adres:
Yukarı Kirazca Köyü Bilecik Yolu Üzeri 3. Km No: 131 Adapazarı / Sakarya
Tel:
0 264 319 30 49 - 50 - 51
Web:
www.saly.com.tr
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]