Bosna Baş İmamı Samir Camic'den Yusuf Alemdar'a Ziyaret

Bosna Baş İmamı Samir Camic, Serdivan Bosna Sancak Derneği yöneticileri eşliğinde Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İmam Camic, Türk Milleti’nin 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu cesareti hayranlıkla takip ettiklerini ve desteklediklerini belirterek, Türk Milleti’nin Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm dünyaya örnek olacak bir demokrasi dersi verdiğini söyledi.

Milletimiz, Ülkemizin Karanlık Sulara Sürüklenmesine Engel Oldu


Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Mazisi şanlı zaferlerle dolu Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin içerisinde yuvalanan hain cuntacı FETÖ’cülere, milletimiz canları pahasına karşı koymuş ve ülkemizin 15 Temmuz gecesi karanlık sulara sürüklenmesine engel olmuştur.” dedi.

FETÖ İle Mücadelede Ortak Hareket Edilmeli

FETÖ’nün sadece Türkiye için değil, varlık gösterdiği tüm ülkeler için de tehdit oluşturduğunu ifade eden Başkan Alemdar, örgütün Bosna’daki olası faaliyetleri noktasında da ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Baş İmam Camic de Bosna'nın her anlamda Türkiye'nin yanında olduğunu belirterek, “Bosna, terörün her türlüsü ile mücadelede kardeş ülke Türkiye’nin yanındadır ve olmaya devam edecektir.” dedi
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]