Boşanmak isteyen eşini tabancayla vuran kocaya linç girişimi

Adapazarı şehir merkezinde barışmak istediği eşini dövdükten sonra silahla bacağından vuran kişiyi vatandaşlar linç etmek istedi.

Samsun'da yaşadığı eşi Seymen A.'dan (38) ayrılmak isteyen Merve A. (24) boşanma kararını açıkladıktan sonra Sakarya'daki yakınlarının yanına geldi. Eşinin peşinden Sakarya'ya gelen Seymen A., 2 çocuğunun annesi Merve A. ile görüşmek için Adapazarı Şemsiyeli Bahçede buluşma ayarladı. Burada Merve A. barışma teklifini kabul etmeyince Seymen A. ilk önce genç kadını dövdü.

Saldırgan koca daha sonra da yanındaki tabancayla Merve A.'ya 6-7 el ateş etti. Bacağına iki mermi isabet eden kadının kafasına bu kez tabancanın kabzasıyla vuran şahısa çevredekiler müdahale etti.

Genç kadın Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götülürken öfkeli vatandaşlar Seymen A.'yı linç etmek istedi. Olay yerine gelen polis, Seymen A.'yı vatandaşların elinden güçlükle alırken, saldırgan 112 Acil Sağlık Ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Polis merkezine sığınan Merve A. daha sonra hastaneye kaldırıldı. Şemsiyeli Bahçe Parkı'nın bir kısmını güvenlik şeridiyle çevirerek burada inceleme yapan polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]