Birol Öner, Genç MÜSİAD'da başarı hikayesini anlattı

Sakarya Genç MÜSİAD'ın düzenlemiş olduğu tecrübe paylaşım programına Türkiye'nin en iyi çocuk mobilya firmalarından biri olan Newjoy markasının sahibi Birol Öner katıldı.

Öner genç iş adamlarına yapmış olduğu konuşmada "Sektöre sehpa üretiminden başlayıp çocuk mobilyasındaki eksikliği gördükten sonra özverili çalışmalarımızın neticesinde Newjoy markasını oluşturduk. Hedefimiz herkesin en değerli varlığı olan çocuklarına en güzel ve en yenilikçi odaları yapmak, sektörde birçok yeniliğe öncülük ettiğini belirten Öner,  başarımızın en büyük sırlarından biri AR-GE mizdir” dedi. Yapmış olduğumuz her projede mutlaka sektördeki en iyi projeleri oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için dünyanın farklı ülkelerindeki fuarlara katılım sağlayarak en iyi bulmaya gayret ediyoruz.  Bugün dünyada 30 ülkeye ihracat yaptığını belirten Öner yakın zamanda çok daha fazla ülkeye ihracat gerçekleştireceklerini belirtti. Çocuk mobilyasından sonra ev mobilyasında da üretime başladıklarını belirten Öner, konuşmasının sonunda en büyük ilkelerimizden birinin  doğruluk ve güven olduğunu bu ilkeler, markamızın müşterilerimizde farkındalık oluşturarak şirketimize duygulan güven ve sadakatin en değerli şey olduğunu söyledi.

Genç Müsiad Başkanı Uğur Çarboğa "Tecrübelerini ve başarı hikayesini bizlerle paylaşarak bizlere vizyon kattığı için kendisine teşekkür ediyorum "dedi.

Programın sonunda Birol Öner'e fidan dikim sertifikası takdimi yapılarak toplu hatıra fotoğrafı çekildi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]