Bir ilçeye daha SGM kazandırılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen 31. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Ferizli Karanfil Düğün Salonu’nda partililerin yoğun katılımları ile gerçekleşen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, il yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve muhtarlar yer aldı.

AK Parti Ferizli İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, “Akyazı ve Geyve’de inşa ettiğimiz, Sapanca’da inşa çalışmalarının sürdüğü son olarak Karasu’ya güzel bir projeyle sözünü verdiğimiz bir Sosyal Gelişim Merkezi’ni de Ferizli’ye kazandıracağız” dedi. Toçoğlu başkanlık referandumu için de hedefi açıkladı: “İnşallah yüzde 70’in üzerinde bir oyla başkanlığa Sakarya’dan güçlü bir destek vereceğiz.”dedi.

 

Üzerimize düşeni yapıyoruz

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ramazan Serhoş, tüm şehitlere rahmet dilediğini söyledi. Serhoş, “Bugüne kadar çok şey yaşadık. Birçok badireyi beraberce atlattık. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya gayret ettik. Şimdi yeni bir eşikteyiz. Referanduma hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımızı başkan yapmaya mecburuz. Bunun için çalışacağız” diye konuştu. İlçe Başkanı Serhoş’un ardından ilçe kadın ve gençlik kolları sunumları partililerin dikkatine sunuldu.

 

46 milyonluk altyapı çalışması

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Ferizli’de hizmet olarak konuşulacak o kadar çok şey var ki! Şuanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun öncülüğüyle ilçemizde 46 milyonluk altyapı çalışması yapılıyor. Başkanımız bu iş tamamlandıktan sonraki asfalt konusunda da bize destek vereceğini söyledi. Ferizli artık kendi kendine yeter bir ilçe haline geldi” şeklinde konuştu.

 

Ferizli’ye SGM sözü

Başkan Toçoğlu ise toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bir yandan ülkemiz ve yakın coğrafyamızdaki gelişmeleri an be an takip ederken; diğer yandan 16 ilçe belediye başkanımızla birlikte şehrimizdeki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Şuanda sadece Ferizli’de değil, 6 ilçede altyapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Altyapı olmadan olmaz. İnşallah Ferizli’de altyapı çalışmaları sonlanır sonlanmaz üst yapıda önemli bir çalışma için düğmeye basacağız. Akyazı ve Geyve’de inşa ettiğimiz, Sapanca’da inşa çalışmalarının sürdüğü son olarak Karasu’ya güzel bir projeyle sözünü verdiğimiz bir Sosyal Gelişim Merkezi’ni de Ferizli’ye kazandıracağız.”

 

Yüzde 70 üstü oy

“Önümüzde bir referandum görünüyor. Bizim hazırlığımız var. Sakarya’da zaten şuanda yüzde 70’lere dayanmış durumdayız. İnşallah yüzde 70’in üzerinde bir oyla başkanlığa Sakarya’dan güçlü bir destek vereceğiz. Çıtayı yüksek tutuyoruz. Bu sistem yenilenmeden Türkiye’nin önünün açılmayacağı belli. Biz belediye başkanlarımızla referanduma hazırız. Beraberce çok çalışarak inşallah hedefimize ulaşacağız.”

 

 

 

Bu sistemle daha fazla yol alamayız

Konuşmasında Türkiye gündemindeki gelişmelere değinen Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Parlamenter sistem gitmiyor, işlemiyor. Bundan sonrası için de bu sistemle yol alamayacağımız belli. Sistem değişikliğine bir ihtiyaç zaten vardı. Yeniden geçmişin kaos dolu günlerine geri dönmemek adına gereğini yapacağız. Bir de HDP’li milletvekilleri meselesi var biliyorsunuz. Yargı yetkisini tanımayan insanlara karşı Türkiye eli kolu bağlı oturacak mıydı? Dosyaları tutuklanmaya müsaitti. Dosyası olan milletvekillerinin dosyalarına ilişkin dokunulmazlıkları kaldırıldı. Bu kadar basit. Bin yataklı hastane için alternatif arsalar Sayın Başbakanımıza iletildi. İnşallah bu hastahane yapılacak. 2. üniversite için de ciddi bir mesafe aldık. Bunu zaten yakından takip ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 

Ensar olmaya devam ediyoruz

Programın son konuşmasını İl Başkanı Kılıç gerçekleştirdi. Kılıç, “Cumhurbaşkanımızdan milletimizin her bir ferdine kadar herkes çok çalışıyor. Aynı hedefe giden oklar gibiyiz. Mutluluğumuz bir, kederimiz bir, kaderimiz bir. AK Parti bir düşünce ve iyilik hareketidir. Bugün bu memlekette 3 milyon mülteci var. Sakarya’da 20 bine yakın mülteci var. Biz ensar olma sorumluluğumuzu yapıyoruz. Mart sonu veya Nisan başı gibi bir referandum olacak. Biz Sakarya teşkilatı olarak hazırız” ifadelerini

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]