Bir günde iki kişiyi vurdu

Hendek’te bir şahıs pazar günü farklı saatlerde iki kişiyi vurdu. Alkollü olduğu söylenen şahıs dün gece evine giderken gözaltına alındı.

Hendek’te iddialara göre T.Ç adlı şahıs pazar günü 02:00 sularında gittiği çorbacıda önce garsonlarla tartıştı ardından olayla hiç ilgisi olmayan 47 yaşında ki B.K’yi karnından vurarak yaraladı. Zanlı T.Ç. olay yerinden kaçtı. Yaralı B.K önce Hendek Devlet Hastanesi’ne ardından da Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan B.K’nın tedavisi devam ediyor.

İKİNCİ YARALAMA

T.Ç. aynı günün sabahı Başpınar Mahallesi'ndeki bir kahvehaneye girerken polisi görünce motosikletini bırakıp yaya olarak kaçtı. T.Ç., akşam saatlerinde kaçtığı kahvehaneye yeniden geldi. Kahvehane işletmecisi L.İ.’yi ayağından vurup kaçtı. L.İ. ambulansla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin her yerde aradığı T.Ç. saat 22.00 sularında yakalanarak gözaltına alındı.

T.Ç.’nin emniyetteki sorgusu devam ediyor. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Haftasonu Hendek’te iki kişiyi silahla yaralayaran şahıs kısa sürede yakalanmıştı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gece yarısı çorbacıda müşteri olarak bulunan B.K.’yı ardından da aynı mahallede kahvehane işleten L.İ’yi vuran T. Ç polise verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edildi.

T.Ç. verdiği ifadede alkollü olduğu için istenmeyen olayları gerçekleştirdiğini söyledi. Mahkeme heyeti T.Ç’nin kabarık suç dosyasını da göz önünde bulundurarak tutuklanmasına hükmetti. T.Ç. tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderildi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]