Bilnet Okulları, Sakarya'da açılıyor

Sakarya Bilnet Okulları yöneticileri basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Bilfen Şirketler Grubunun yeni markası olan Bilnet Okulları tüm Türkiye'ye açılmaya hazırlanıyor. Bilfen Okullarının akademik desteği ile 2017 – 2018 eğitim – öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak Bilnet Okulları kampüsünü Sakarya'da da açıyor. Yağcılar Mahallesi 15 Temmuz Bulvarı (Eski Palmiye Caddesi) üzerinde yapımı devam eden okul önümüzdeki eğitim-öğretim yılından itibaren Sakaryalı öğrencilere hizmet verecek.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen okul yöneticileri, açılacak okulun özellikleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bilnet Okulları Genel Müdürü Kubilay Argını yaptığı açıklamada, "Bilfen'in ikinci bir markası olarak piyasaya çıkmış bulunuyoruz. Herkesin aklından şu soru geçiyordur, 'neden Bilnet Okulları burada da Bilfen Okulları burada değil diye. Bunu cevabı şudur, Bilfen Okulları şu zamana kadar Türkiye'de hiçbir yere isim hakkı vermedi. 29 yıldır Bilfen Okulları yine kendi yöneticileri tarafından açılmıştır. Bilnet'in oluşturulmasıyla alakalı uzun yıllardır bir altyapı çalışmaları yapıyorduk. Bilfen kalitesine yakın, eğitim öğretim kalitesinden taviz vermeden eğitim öğretim yapabilecek yeni bir banka üretme ihtiyacı doğmuştur. Bütün bilgi ve birikimlerimizi tüm Türkiye'ye ulaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Daha yaşanılabilir bir dünyanın daha eğitimli kuşaklar ile elde edilebileceğini inanan Bilnet Okulları, anaokulundan orta okuluna kadar her kademede sunacağı eğitimle geleceği şekillendirmeye hazır bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]