Bıçakladıkları kişiyi tedavi eden doktoru dövdüler

Akyazı ilçe merkezinde önce darp ettikleri N.D'yi bıçakladılar hızını alamayan zanlılar hastaneye girerek doktoru da darp ettiler.

Edinilen bilgilere göre Akyazı merkezinde N.D isimli şahsı darp ederek sırtından bıçaklayan zanlılar daha sonra hastaneye kaldırılan N.D'ye müdahale eden doktora saldırdı. Doktoru darp eden zanlılar kaçtı.

Darp edilen doktor olaya karışanlardan şikayetçi oldu. Hastanede bulunan ve sıra bekleyen hasta A.K  "100 Bin nüfuslu Akyazı'da bir kaç kendini bilmezin gelip burada görev yapanlara saldırması kabul edilemez . Bakın sıra bekliyorum bu adamlar doktoru görev yapamaz hale getirdi. Bu kişiler hem huzuru kaçırdı hem de muayene olmak için buraya gelen bunca insanı mağdur etti. Bu kendini bilmez insanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır" diyerek duruma tepki gösterdi.

Hastane yönetimi olayla ilgili görüntü ve bilgileri Sağlık Bakanlığı'na gönderdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Akyazı ilçesinde acil serviste görevli doktoru darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan üç kişi serbest bırakıldı.

İlçe merkezinde bir kişinin bıçakla yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için götürüldükleri Akyazı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor C.C.'yi darp ettikleri ileri sürülen F.Ü., Ç.Ü. ve B.Ü. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]