Beyin felci geçiren Sevde yardım bekliyor

Geçen yıl üniversite tercihi yapacağı sırada merdivenden düşerek beyin felci geçiren Sevde Melike Dural, yardım bekliyor.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, geçen yıl üniversite tercihi yapacağı sırada merdivenden düşerek beyin felci geçiren Sevde Melike Dural'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Öğretmen anne ve babanın çocuğu olan ve yaklaşık 10 aydır yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Dural için kök hücre tedavisi yapılması planlanıyor.

Tedavi gördüğü hastanede Dural'ı ziyaret eden Durmuş, tedavinin pahalı olması nedeniyle Sakarya Valiliği tarafından yardım kampanyası açılan Dural'a her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyledi.

Durmuş, "Tüm dualarımız kızımızın iyileşmesi içindir. Bu zor günlerinde ailemizin yanındayız." dedi.

Sakarya Anadolu Lisesi mezunu çocuklarının başından bir an olsun ayrılmayan anne Hayal ve baba Hakan Dural zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, kızlarının iyileşmesi için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, 81 il milli eğitim müdürlüğü ve kent genelindeki tüm okullara yazı yazılarak, Dural'ın tedavisi için gerekli paranın toplanması için Valilik oluruyla Ziraat Bankası Serdivan/Sakarya Şubesinde Hakan Dural adına açılan 59582649 5003 nolu hesaba yardım yapılması çağrısında bulunuldu.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]