Beşinci kattan yere düştü

Adapazarı'nda bir apartmanın 5. katından düşen 6 yaşındaki Iraklı çocuk öldü.
 
Olay, saat 18.00 sularında Sakarya Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre,Iraklı olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Ambar Bashar Kadim, bir apartmanın beşinci katından düştü. Kaldırıma çakılan çocuk çağrılan ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Iraklı çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
 
Ölüm haberini alan çocuğun annesi ve yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Anne fenalaşarak baygınlık geçirdi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Adapazarı'nda dün beşinci kattaki dairenin penceresinden düşerek ölen Iraklı 6 yaşındaki çocuğun düşme anı görüntüsü ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde talihsiz çocuğun kaldırıma düşmesi ve sonrasında çevredekilerin yardıma koşması yer alıyor. 
 
Tepekum Mahallesi Sakarya Caddesi'nde ki bir apartmanın beşinci katındaki dairenin penceresinden düşen  6 yaşındaki Ambar Bashar Kadim, kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Küçük Ambar'ın yere düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde küçük Ambar'ın kaldırıma düşmesi, çocuğun düştüğünü gören bir kadının yardıma koşarak 112 Acil'i araması ve çevredekilerin de yardıma gelmesi yer alıyor. 
 
Öte yandan yetkililer, yüksek katlı binalarda oturan aileleri pencere ve balkonlarına korkuluk yaptırarak önlem alması gerektiği uyarısında bulundu. 

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]