Bayramda Sakarya'da hava nasıl olacak?

Arefe günü ve bayramda, Sakarya'da hava durumu nasıl olacak?

SakaryaRehberim.com'un Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden aldığı bilgilere göre bu haftanın yarısı güneşli, yarısı yağmurlu geçecek.

12 Haziran Salı günü (yarın) parçalı bulutlu bir hava bizi bekliyor. En yüksek sıcaklığın 29 derece, en düşük sıcaklığın 19 derece olması bekleniyor.

13 Haziran Çarşamba günü az bulutlu bir hava hakim olacak. En yüksek sıcaklığın 31 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklık 15 derece olacak.

14 Haziran Perşembe yani Arefe günü, hava az bulutlu/güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 33 derece, en düşük sıcaklık ise 19 derece olacak.

15 Haziran Cuma günü yani Ramazan Bayramı'nın 1. günü şemsiyelerinizi hazırlayın. Sakarya'da gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak. Fakat yağmura rağmen sıcaklığın uç sıcaklıkta olması bekleniyor. Tahminlere ve verilere göre en yüksek sıcaklık 33 derece, en düşük sıcaklık ise 19 derece olacak.

16 Haziran Cumartesi günü (Ramazan Bayramı'nın 2. günü) yine gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 32 derece, en düşük sıcaklık ise 22 derece olacak.

5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]