Bayram alışverişinden dönen gençler hayatını kaybetti

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bayram alışverişine giden gençlerin otomobilinin aydınlatma direğine çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kabakoz Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki kazada, Burak B. (19) yönetimindeki 41 HT 2.. otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Hurda yığınına dönen otomobilde sürücü Burak B. ile Furkan Cevahir Ş. (19) olay yerinde hayatanı kaybetti, araçtan fırlayan Özhan S. ise yaralandı. Ambulansla Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada hayatlarını kaybeden Furkan Cevahir Ş. ile Burak B.’nun yakın akraba oldukları ve bayram alışverişi için Darıçayırı Mahallesi'nden Karasu ilçesine gittikleri öğrenildi.

Karasu ilçesinde otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu hayatını kaybeden iki kuzen defnedildi.

Burak B. (19) ve Furkan Cevharin Ş.'nin (19) ailelerince Karasu Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeleri, Darıçayırı Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

Burak B. ve Furkan Cevharin Ş.'nin ailesi burada taziyeleri kabul etti. İki kuzenin cenazesi, Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Burak B.'nin (19) kullandığı 41 HT 211 plakalı otomobil, Kabakoz Mahallesi'nde refüjdeki aydınlatma direğine çarpmış, kazada bayram alışverişi için Karasu'ya gittiği öğrenilen iki kuzen hayatını kaybetmiş, yaralı Özhan S., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]