Başkan Toçoğlu, "Yeni sezonda hedef şampiyonluk"

Büyükşehir Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Basketbol ile ilgili gelişmelerden son derece memnunuz. Büyükşehir Basket; hem Sakarya, hem de bizim için çok önemli. Yeni sezonda şampiyonluk için takımımıza desteğimiz sürecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Profesyonel Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Şen Otel’de gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Akgün Altuğ, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şubesi Başkanı Erdal Şenkardeş ve kulüp yöneticileri yer aldı. 2015 – 2016 sezonu için yapılacak çalışmalar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Şenkardeş, hedeflerinin Sakarya’ya yakışır bir sezon geçirmek olduğunu ifade etti.

"Basketbol Takımı’nın Yanındayım"

Programın devamında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Basketbol Takımı şehirde ne denli önemli bir basketbol potansiyeli olduğunu ispatladı. Biz de ilk gün şehirde böyle bir takıma ihtiyaç olduğunu bilerek yola çıkmıştık. Takımımızdan kopmamız asla söz konusu değil. Basketbol ile ilgili gelişmelerden son derece memnunuz. Büyükşehir Basket hem Sakarya hem de bizim için çok önemli. Yeni sezonda şampiyonluk için takımımıza desteğimiz sürecek” dedi.

Takıma Özel Tesis

Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “İnşallah geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi başarılı bir sezon olur. Şehirde basketbol adına önemli işler yapıyoruz. Artık Basketbol Federasyonu’nda da bir temsilcimiz bulunuyor. İlk olarakta takımımıza bir spor salonu için çalışıyoruz. Projenin gerçekleşmesi durumunda takımımıza tesis anlamında fayda sağlamış olacağız. Yeni sezon takımımız ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]