Başkan Toçoğlu, "Tüm şehir Sakaryaspor'un arkasında olmalı"

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdinç Bayındır ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Gençlerimizi spora yönlendirmek için gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporun geleceği için birlikte çalışacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdinç Bayındır ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette söz alan Bayındır, “Sakarya Beşiktaşlılar Derneği olarak şehrimizde birçok faaliyette bulunuyoruz. Gençleri spora yönlendirmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sakaryaspor ile Beşiktaş arasında köprü kurma adına elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Beşiktaşlılar Derneği olarak Sakaryaspor’un her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

"Görüş ve Önerilere Açığız"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak spor alanında önemli projeleri hayata geçiyoruz. Biz istiyoruz ki Sakaryaspor’un arkasında tüm şehir olsun. Sakaryaspor altyapısına ve amatör spor kulüplerine gerekli destekleri sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Gençlerimizi spora yönlendirmek için gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda her ilçemize sentetik saha kazandırıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında STK’larımızdan gelecek görüş ve önerilere açığız” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Erdinç Bayındır, Başkan Toçoğlu’na günün anısına hediye takdim etti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]