Başkan Mustafa Ak, olağanüstü kongreyi değerlendirdi

AK Parti’nin Genel Başkanını seçtiği 1.Olağanüstü Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda partililerin ve delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Adapazarı Teşkilatı, Genel Başkanının Seçildiği Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan 1.Olağanüstü Kongreye İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle ve Köy temsilcileriyle birlikte yoğun bir katılım gösterdi.

Kongrede Delege olan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, 1. Olağanüstü Kongreyle ilgili olarak kısa bir değerlendirme yaparak şunları söyledi. Başkan Ak: “Partimizin 1.Olağanüstü Kongresinde Yeni Genel Başkanımızı delegasyonun oylarıyla başarılı bir şekilde seçildi. Çoğu parti için sancılı olan Olağanüstü Kongreler partimizdeki uyum ve kardeşlik ortamını bir kez daha bizlere gösterdi. 1382 Delegenin oyuyla Genel Başkanımız, Dışişleri Bakanımız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu oldu. Bu tarihî ana Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, İl Başkanımız Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanımız Zehra Hatipoğlu ve AK Parti ailesinin gönüldaşlarıyla neferleriyle birlikte şahit olduk. Genel Başkanımızın ve Başbakanımız olan Ahmet Davutoğlu ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]