Başkan İnci, mahalle sakinleriyle iftarda bir araya geldi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, mahalle sakinleriyle iftarda bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan İnci, son günlerde kentsel dönüşüm çalışmalarının durduğu yönündeki siyasi söylemlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Kemaliye Mahallesi\'ndeki faaliyetlerin sadece duraksadığını belirten İnci, "Kentsel dönüşüm alanında 4 konut tarihi eser vasfına alındı. Bakanlıkta yaşanan gelişmeler sonrasında proje yaklaşık 6 ay kadar gecikti" diye konuştu.

İnci, Kemaliye Mahallesi kentsel dönüşüm imar planlarının onaylandığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Daha önce açıkladığımız projede 800 civarında konut düşünüyorduk ama onaylanan yeni imar planları çerçevesinde 480 konut yapılacak. Sizlerle anlaşarak projemizi başlattık. Bu bizi zora sokmuş olsa da proje tamamlanacak, herkes rahat olsun."

"Hizmetler kesintisiz devam ediyor"

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, "Kim ne derse desin belediye hizmetleri kesintisiz devam ediyor" dedi.

İnci, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların desteğiyle 4. kez başkan seçildiğini belirterek, "Bu nedenle ne benim ne de Hendek’in dedikodulara, provokatif siyasi söylemlere ayıracak zamanı yok. Kim ne derse desin, belediye hizmetleri kesintisiz devam ediyor" ifadesini kullandı

Toplu konut çalışmalarında son noktaya gelindiğini vurgulayan İnci,  "MHP temsilcileri tarafından dile getirilen iddiaları önemsemiyor, yanıt verme gereği duymuyorum" şeklinde konuştu.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürü Selami Uludağ ise, 100 yataklı hastane projesinin yüzde 70\'inin tamamlandığını kaydederek, aynı bölgede bulunan 2 bin 500 kapasiteli spor salonunun faaliyete geçtiğini dile getirdi.

Uludağ, sel felaketinin ardından vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalışmalar yürütüldüğünü bildirerek, "Modern şehircilik adına ne gerekiyorsa ilçede o yapılıyor" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]