Başkan Gümüşel, çalışmalar hakkında bilgi verdi

Sapanca Gençlikspor İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Yunus Gümüşel, Futbol Şube sorumlusu Tolunay Kösemen ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İç transferde görüşmelerin başladığını belirten Gümüşel, “Takımımızın kaptanı Oktay Balkaya, Yaşar Saykal ve Yusuf Yıldız’la anlaşma sağlandı. İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca Kaleci Antrenörü Nuri Çelik ağabeyimizle anlaşma sağladık. Kısa bir süre içerisinde iç transfer çalışmalarımızı bitirip dış transfere başlayacağız. Geçen seneki eksiklerimizi gördük ve çalışmalarımızı buna göre gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ettiğini açıklayan Bülent Pulat’a vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eden Gümüşel, “Kulüp Başkanımız Bülent Pulat’a bu güne kadar Sapanca Gençlikspor’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi ile yönetim kurulu olarak büyük bir uyum içerisinde çalışmalar gerçekleştirdik. Başkanlık görevinden istifa etse de bundan sonrada yönetim kurulunda yine omuz omuza vererek beraber çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sapancaspor’un Sakarya’nın önemli mağazalarından Balıklı Sümer Mağazaları ile sponsorluk anlaşması yaptığını ifade eden Gümüşel, “Sizlerinde yakından bildiği Balıklı Sümer Mağazaları Sapanca Gençlikspor’la sponsorluk anlaşması imzaladı. Şehrimizin büyük kuruluşlarından biri olan, Sapanca’nın da aralarında bulunduğu 4 ilçede şubesi bulunan bu güzide firmamızın yetkililerine Sapanca Gençlikspor Yönetimi ve Sapancalı sporseverler adına teşekkür ediyorum” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]