Başkan Doğrucan'dan 'Haydi maça' çağrısı

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Doğrucan bir hayırsever tarafından satın alınan biletleri İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Sandıkçı\'ya teslim etti. Öğrenciler, dağıtılacak biletle haftasonunda oynanacak olan Hatayspor maçını izleme imkanı yakalayacak.

Başkan Doğrucan yaptığı açıklamada, "Sakaryaspor Kulübü olarak finansal çöküş içerisinde olabiliriz. Fakat felsefi olarak Sakaryaspor sevgimiz süreklilik içermektedir. Bu anlamda geçen hafta Rektörümüz Muzaffer Elmas’ı ziyaret sonrasında bu haftada İl Milli Eğitim Müdürümüz Selim Yavuz Sandıkçı’yı ziyaret ettik. Üniversitemizi ziyaret esnasında Beden Eğitimi ve Spor Bölümü\'nü de ziyaret ederek Nedim Kurtiç’ten de bilgiler aldık. Ziyaretlerimizde gördük ki gerek Rektörümüz gerekse İl Milli Eğitim Müdürümüz\'ün şehre ve spora olan sevgisi Sakaryaspor’a bakış açıları bizimle aynı doğrultuda. Bu da bizim yalnız olmadığımızı göstererek bize güç katmıştır.

Sakaryaspor bu kötü günlerinde yeniden yapılanmasını gözden geçirip bilimsel kurumlara danışarak Sakaryaspor\'un geleceğini tayin edecek çalışmalarımıza devam etmeliyiz.Çocuklarımız ve eğitim kurumlarımız Sakaryaspor\'un yapı taşlarıdır. Sakaryaspor sevgisinin gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde taşınması ve toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında Sakaryasporun üstüne düşen görevi yapma zorunluluğu vardır. Bu nedenle bu hafta oynanacak olan Sakaryaspor A.Ş. – Hatayspor müsabakasına Orta ve Lise sınıflarında okuyan tüm öğrencilerimizi kapalı kale arkasına alıyoruz. Maç biletleri hayırsever bir Sakaryaspor taraftarı tarafından satın alınıp İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze tahsis edilmiştir. Biletler Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtılacaktır. Sakaryaspor sevdamızı paylaşmak üzere Sakaryaspor A.Ş – Hatayspor müsabakasında buluşalım. Takımımıza sahip çıkalım" dedi
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]