Başkan Dişli, Valilik nöbetini de bırakmıyor

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Demokrasi Nöbeti’ne meydanlarda devam ediyor. Başkan Dişli, Demokrasi Meydanı’nın ardından Sakarya Valiliği’ne geçerek Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ve Camili halkıyla nöbet tuttu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişime karşı Demokrasi Meydanı ve Sakarya Valiliği’nde nöbet tutuyor. Türk halkının 15 Temmuz’da büyük bir demokrasi mücadelesi verdiğini belirten Başkan Dişli, “Milletimiz o gece, sokaklara çıkarak hainlerin planlarını bozdu. Yürekleriyle tankların silahların önüne geçerek canı pahasına da olsa darbe girişiminde bulunanlara karşı demokrasi mücadelesi verdi. O nedenle, Türk halkını ne kadar tebrik etsek az. Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar biz meydanlardayız, terk etmeyeceğiz.”dedi.

NÖBETTEKİLERLE SOHBET

Başkan Dişli, meydanda nöbet tutan, 112 Acil Servis ekipleri, Afet ve Acil Durum Yönetim Müdürlüğü (AFAD) personeli, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerini ziyaret ederek işlerinde kolaylık diledi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]