Başkan Bülbül, "Bu fabrikaya oturulmuştur"

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, gündeme dair açıklamalarda bulunmak üzere basın toplantısı düzenledi.

Adana Aladağ'da meydana gelen yangında hayatını kaybeden 11'i çocuk 12 kişi için başsağlığı dileyen Bülbül, bir daha böyle üzücü bir olayla karşılaşılmaması için denetimlerin arttırılması gerektiğini söyledi.

Ardından Halep'e değinen Bülbül, 'Gelen fotoğraflara bakmaya yüreğimiz dayanmıyor. Acilen ateşkes ilan edilmesi lazım. Bu piyango İslam'dan başkasına vurmaz mı? Hak dinin acıları neye delalettir? Müslümanların birbirlerini kırdırıldığı dünyada Allah bizlere bir ve beraber olmayı, kardeşlik ruhunu canlandırmayı nasip etsin.'' dedi

Anayasa paketi hakkında konuşan Bülbül, 'AKP ve MHP'nin görüşüp ortaya çıkardığı bu paket, önce mecliste görüşülecek ve ardından genel kurula gelecek. İnşallah bu süreç milletin ve memleket için hayırlı olur'' dedi.

İkinci üniversite

Sakarya'daki konulara değinen Bülbül, 2. üniversite teklif paketinin geri çekildiği iddiaları doğrultusunda "Bu konuda emek sarf eden insanlara gerçekten çok teşekkür ediyorum ama Sakaryalılar olarak şüpheye düşüyoruz. Acaba bizi umutlandırıp sonradan hayal kırıklığına uğratacaklar mı bunu düşünüyorum. Çünkü AKP'nin bizde uyandırdığı izlenim bu. Böyle hayal kırıklıklarına bu milleti alıştırmayın. Bizi heyecanlandıran 2. üniversite konusunda tatminkar açıklamalar, doyurucu bilgiler istiyoruz. 1000 yataklı hastanenin 2020'den önce adının bile anılmaması gerektiği söyleniyor. Yine aynı durumu yaşamak istemiyoruz'' şeklinde konuştu.

Adaray seferlerinin durdurulması

Büyükşehir Belediyesi tarafından seferleri durdurulan Adaray hakkında da konuşan Levent Bülbül, "Adaray, yaklaşık 10 gündür durdu. Kimsenin çıtı çıkmıyor. Büyükşehir, bir yükten kurtulduk diye mi bakıyor bilmiyorum. Taşıdığı yolcu sayısı bakımından Adapazarı'nda neden böyle birşey var diye insanı tereddüte düşürüyordu. Neticede düne kadar raylı sistemle yapılan bir taşımacılıktı. Bununla ilgili bize bir takım bilgiler ulaşıyor. Mithatpaşa'daki mülk sahibiyle belediye arasında ihtilaflı bir durumun söz konusu olduğu ifade ediliyor. Mülk sahipleriyle görüştüğümüzde hukuki açıdan ortada çok ciddi mağduriyetlerin yaşandığını gördük. Bu meselelerin Sakarya'da büyütülecek konular olmadığını ve becerikli yöneticilerin bu durumu çözüme kavuşturacaklarını düşünüyoruz" dedi.

Şeker Fabrikası

Şeker Fabrikasıyla ilgili sorulan soruyu cevaplandıran Başkan Bülbül, "Ayhan Sefer Üstün ile ilgili bu hafta konuşmayacaktım. Çünkü ha bire soruyorum soruyorum tık yok. Ben Üstün'e her sorduğumda Ahmet Aya bir taraftan, Ahmet Mülayim diğer taraftan açıklama yapıyor. Herkes bir yere kadar birşey söylüyor. Bu meseleyi baştan aşağı anlatacak biri lazım. Burada gündeme açıklama yapanlar 'Biz mağduruz, fabrikaya oturdular' diyor. Ortada bir arıza var ve bu arıza çok eskilere kadar uzanıyor. Ahmet Aya daha 2 ay öncesine kadar Ayhan Sefer Üstün'ü müdafaa ediyordu. Ama yönetim darbesine kurban gidince aynı şeyleri söylemedi. Bu konu artık basın önünde bu bunu dedi şu şunu dedi gibi şeylerle yürütülecek bir konu değil. Bu iş Sakarya yereli ile alakalı bir iş değil, yakında göreceksiniz Türkiye genelinde FETÖ'ye yönelik olarak en büyük finans operasyonu olarak ortaya çıkacak. Olay sadece 100-120 trilyon meselesi değil. Bu fabrikaya oturulmuştur" ifadelerini kullandı.

İşte Başkan Levent Bülbül'ün açıklamaları:

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]