Başkan Acar, Artvin'deki şenliklere katıldı

Artvin Kafkasör Yaylası’nda gerçekleştirilecek MOTOFEST’15 şenlikleri Artvin Valilik önünde yapılan açılış programı ile başladı.

Artvin Motosiklet Kulübü öncülüğünde yapılan festivalin açılış öncesinde onlarca motorsiklet tutkunu Artvin köprübaşı mevkiinde toplanarak Kortej eşliğinde kornalar sirenler çalarak şehir merkezinde tur attı.

Valilik önünde gerçekleşen çelenk sunma ve açılış programına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Sakarya Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Artvin Motosiklet Kulubü Başkanı Uluer Çelik ve çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı.

Açılış programında bir konuşma yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Türkiye Artvin’i sportif aktivitelerin, extreme sporların sıra dışı işlerin yapıldığı il olarak tanınmasını istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Sakarya desem, Akyazı desem motosikletçiler direkt 'Kenan Sofuoğlu’nun memleketi' der. Ama Kenan Sofuoğlu da Karadeniz’den Trabzon’dan gitmedir. Bugün Sakarya’dan bir misafirim var. Motoru duyunca festival açılış programına kalmak istedi. Kendisi Sakarya Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar Bey. Biz bu güzel organizasyonu burada yapmaktan onur duyuyoruz. Yüzlerce kilometre uzaktan gelen kardeşlerimize arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Artvin’imiz bu doğal güzellikleri sizlerin gayretiyle tanıtılacak. Türkiye Artvin’i sportif aktivitelerin, extreme sporların sıra dışı işlerin yapıldığı il olarak tanısın istiyoruz. Doğal güzellikleriyle, sporlarıyla, ormanıyla, boğa güreşleriyle, raftingiyle tanısın istiyoruz. Bizlere bu konuda katkı veriyorsunuz. Artvin Motosiklet Kulüp Başkanı ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Birkaç gündür hummalı çalışma içerisindeler. Tabi yeni yeni şeyler yapmak zor oluyor emek onların emeği biz sadece katkı koyuyoruz. İyi ki buradasınız. Sizler gittiğiniz yerlerde de eksiklikleri bize, güzellikleri dostlarınıza anlatırsınız. Sizler bugün bu şehre nefes aldırmak için geldiniz. Bizim için Artvin’de spor organizasyonu sadece bir spor organizasyonu değil şehrin canlanması, şehre dışarıdan bir şeylerin gelmesi demektir. Ümit ediyoruz sizlerin burada kalacağı günler hayatınızda en mutlu olacağınız günler olur. Kazasız belasız bir organizasyon olsun diyor tekrar hoş geldiniz diyoruz.”

Sakarya Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar yaptığı teşekkür konuşmasında, şu ifadeleri kullandı: "Yüzlerce kilometre uzaktan ana ocağım Hopa’ya gelmişken Ankara’da uzun süre beraber çalıştığım çok kıymetli ağabeyim, arkadaşım sporun içinden gelmiş Mehmet Kocatepe Bey'i Artvin’de ziyaret etmekten çok mutluyum. Motosiklet Kulübü ile belediyemizin Artvin için değer katıcı bir organizasyon olduğuna inandığım sabah ki gezimde gösterilerin yapılacağı alanı gördüğüm etkinlik için şimdiden tebrik ediyorum. Bu tür etkinliklerin inşallah Artvin var olan bütün doğal güzelliklerini cazibesini çekim merkezi olma özelliklerini daha da öne çıkaracağına inanıyorum. Kazasız belasız ağız tadıyla bir etkinlik diliyorum."
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]