"Başka Sakaryaspor yok"

Sakaryaspor Rüstemler Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Toçoğlu, “Kimsenin Sakaryaspor’dan alacağı kalmamıştır. Bu takım geçen yıl şampiyon oldu. İnşallah bu yıl da şampiyon olacağız. Kulübümüzün motivasyonunu bozacak durumlardan kaçınalım. İyiye, güzele yoğunlaşalım. Sakaryaspor hepimizin. Başka Sakaryaspor yok” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Rüstemler Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Toplantıda Kulüp Başkanı İsmail Gürses, yöneticiler yer alırken Tuzlaspor’dan forvet oyuncusu Tevfik Köse ve Bugsaşspor’dan stoper oyuncusu Cenk Kaplan’ın imza töreni de gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Sakaryaspor’un günü geçen borcunun kalmadığını gösteren belgeleri basın mensuplarıyla paylaştı. Başkan Zeki Toçoğlu, yeni isimlerin Sakaryaspor camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

Sakaryaspor hepimizin

Kulübün muhasebesinin tutulmasından ziyade performansa bakılması gerektiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Kulübümüzde kimsenin alacağı kalmaz. Basınımızı da bu konuda hassasiyetli olmaya davet ediyorum. Daha çok sporcularımızın sahada gösterdiği performansa ve takımımızın kurumsal yapısıyla ilgilenelim. Kulüplerde alacaklar elbette olur. Ancak zaman içerisinde hepsi ödenir. Bu zamana kadar kimsenin Sakaryaspor’dan alacağı kalmamıştır. Bu takım geçen yıl şampiyon oldu. İnşallah bu yıl da şampiyon olacağız. Kulübümüzün motivasyonunu bozacak durumlardan kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. İyiye, güzele yoğunlaşalım. Sakaryaspor hepimizin. Başka Sakaryaspor yok” dedi.

Mevcut durumumuzu koruyalım

Başkan Toçoğlu, “İsmail Gürses, Sakaryaspor’un seçilmiş başkanıdır. Bu arkadaşlara genel kurul güvendi, bizler de güvendik ve yola çıktılar. Zaman zaman bazı yanlışlıklar olabiliyor. Bunlar konuşulur ve halledilir. Elimden geldiğince kulübümüzün yanında olmaya gayret ediyorum. Ancak bazı randevularım dolayısıyla katılamadığım zamanlar olabiliyor. Takımımızın motivasyonunu bozmayalım. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak elimden gelen gayreti sarfediyorum. Kulüp yöneticilerimiz de kaynak üretiyorlar. Takımımıza destek konusunda gerekli çağrıları ve duyuruları yapıyoruz. Ancak şimdilik bir sonuç alamadık. Mevcut durumumuzun kıymetini bilelim ve yolumuza devam edelim” ifadelerini kullandı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]